Mini QIGONG workshop Online

Detta en timmars introduktions kurs är till dig som önskar att testa om qigong är något du villa utforska vidare. Kort förklaring om vad är qi och gong, varför vi praktiserar och hur vi fokuserar i träningen. Praktiska övningar för att lära fokusera och känna energi.

QIGONG KURS FÖR NYBÖRJARE 27 November

Letar du efter en träningsform som är mental, fysisk och energetisk samt hjälper utveckla dig allsidigt?

Vill du lära dig övningar som hjälper att släppa dina spänningar och låta energi flöde flyta fritt i kroppen, lugna ditt sinne och öka resistans för stress? Vill du lära dig öva i medveten kontakt med din kropp och fylla på med ny helande energi?YI JIN JING - SENOR/MUSKLER STÄRKNING KLASSIKER - ONLINE Klasser

Yi Jin Jing är kallad kinesisk yoga och är några tusen år gamla qigongövningar för att stärka senor, muskler och ben. Ursprungligen har det funnits 48 eller 60 övningar men under förra århundrade beslutade qigong -experterna i Kina att göra en kort version av 12 övningar för att en bred befolkningen kunde enkelt att lära sig. I det moderna Kina blev Yi Jin Jing en av de mest populära qigongrutinerna för hälsoförbättring och förebyggande av degenerativa sjukdomar.

Helande Taoistiska Mediationer

Var kväll ska vi utforska en ny meditation från den taoistiska traditionen. Först och främst taoistiske meditationer gir hälsobringande fördelar med att öppna energicirkulation i kroppen och förbättrar funktioner i organen, Det blir meditationer att aktivera olika center och funktioner i kroppen.


Hemsidan är skapad med