Kinesisk IMage Medicine

På kinesiskt språk kallas Image Medicine 意象 医学 (Yi Xiang Yi Xue), och betyder Yi sinne, medvetande, tankar, Xiang - bild, Yi Xue - medicin.


I allmänhet innebär en ordkombination "Yi Xiang Yi Xue" att denna typ av medicin, baserad på bildtänkande för diagnos, behandling och förabyggande av sjukdomar. CIM använder förmågorna i sinnet och medvetandet för att hämta images


Det finns ett biofält runt varje cell i kroppen. Images är de biomagnetiska fälten som vår hjärna kan förstå direkt. I CIM använder vi speciella metoder för att utveckla särskild känslighet för våra händer och kropp, för att utveckla förmågan till intern syn. Varje inre organ, en del av kroppen, har sin egen bild i vår hjärna. Detta gör det möjligt att se var i kroppen det finns ubalanser på fysiska, energi och andliga (informativa) nivåer.Moderna diagnostiska metoder undersöker ett ämne, men kan inte visa ömsesidiga relationer mellan information, energi och fysisk substans.


Unikheten och effektiviteten i Kinesisk Image Medicin är baserad på diagnostik och behandling av sjukdomar på dessa tre nivåer, eftersom de är nära kopplade till varandra.


Behandlingsmetoder för CIM gör det möjligt att ändra energi och de fysiska komponenter, medan man ändrar images av sjukdomerna. När kroppen har korrekt information och tillräckligt med energi kan den regenerera sig själv.


Syftet med kinesisk image medicin är att få reda på och ta bort huvudorsaken till sjukdomen snarare än att bara ta bort symptomen. Den använder individuell inställning till varje patient, eftersom varje person är unik.

https://kundawell.com/en/image-medicine

Hemsidan är skapad med