Guasha

Guasha används oftast för att lindra muskel och ledvärk. I traditionell kinesisk medicin används den ofta för ryggsmärta, nacksmärta, migränhuvudvärk


Massage

Massage utförs med kläder på och är kombination av kinesisk tuina, klassisk och segment massage. Kombineras med andre behandlingsformer.


Reiki

Reiki är en veldig avslappande, behaglig och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Qigong Terapi

När vi utgör Qigong terapi som är en form av energi healing (Kinesisk Image Medicine) som påvirker kroppen och sinn på djupt nivå. Under terapien öppnas energi flöde och förbettras blod cirkulationen, rensas organer, aktiveras organens funktion, samarbeid imellan organer och mm.

Koppning

Koppning används vanligtvis för att tillhandahålla läkemedelsfri smärtlindring för muskelvärk, övre luftvägssyndrom, huvudvärk, samt upprätthålla allmän hälsa.

zoNTerapi

Zoneterapi er en behandlings form där sjukdomar og besvär behandlas genom att stimulera zoner under föttern för att behandla huvudvärk och migrän, muskel- och skelettbesvär och matsmältningsstörningar.
Självhealings träning

Denne session passar till dig som är känslig för energier och önskar att lära sig självhealings metoder och övningar för att förbättra sin egen hälsa. Individuellt anpassat och kan kombineras med andnings träning.HELANDE ANDNINGS SESSIONER

Individuellt tillpassad andnings session för dig som vill lära andnings metoder för att öka energi nivå, rense kroppen, regulere brodryck, funktion av indre organer. Andnings sessionen kan utföres i en kombineras med självhealings trening.

Introduktion i Qigong

Vill du läre och förstå djupare hva är det qigong? Kanskje du allaredan praktiserar, men får inte till denne resultat du önskar? Eller vill du utforska videre denna själv utvecklings praksis.
Hemsidan är skapad med